.

.

Флуоресцентно звездно небе абстрактно лилаво черни килими за закрито безплъзгащо се площ килими Машини Промива се дишащ издръжлив килим за хол Изучаване на трапе?

Флуоресцентно звездно небе абстрактно лилаво черни килими за закрито безплъзгащо се площ килими Машини Промива се дишащ издръжлив килим за хол Изучаване на трапезария Мат 5 'от 8'

BGN 1.00

Продукти
Налично за поръчка

Предлага се в различни размери и стилове , Можете да изберете това, което работи най-добре за вашето пространство и килим за стил на декор①rug избор на множество размери : детски килим 5x8ft /60x96 в, 2x3 ft, 3x4 ft, 3x5 ft, 4x5 ft, 4x6 ft, 5x6 ft, 5x7 ft, 5. Произведена с 3-слойна технология за тъкане на машини. или PET дейност. Начин, апартамент, хол, спалня, но също и сладък подарък за семейства или приятели. Вътрешните килими за акцент приемат напреднала технология за печат на спрей, така че да постигнат ясен модел без избледняване и без мирис. Не използвайте хлор или белина, нито използвайте обикновен вакуум, за да издухате бързо мръсотията. Редовното вакуумиране и почистването на място ще помогнат на килима да остане привлекателен. (W x l) ②Комфортни материали : Фестивалните вратари използват висококачествена кристална рунка тъкан, нетъкана тъкан, анти-тънка дъно. Дете да играе на наслада на върховен комфорт и плюшена мекота под и достатъчно гъсто, за да помогне за заглушаване на звука на изпуснати играчки. Флуоресцентно звездно небе абстрактно лилаво черни килими за закрито неплъзгащо се площ килими машини миещи се дишащ издръжлив килим за изследване на хола Deaning Decor Mat 5 'от 8'.

Общи свойства

Те също купуват с този продукт